Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ...ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ
  
       
ΤΟΥ Τ4Ε!!!

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας συμμετείχαν στα βιωματικά σεμινάρια που διοργάνωσαν οι πρεσβευτές του προγράμματος, κ. Δρακάκη Μαρία και κ. Κουσκουρίδα Φραγκούλα. Όταν ολοκληρώθηκαν τα σεμινάρια η ομάδα των εκπαιδευομένων κλήθηκε, βάσει κριτηρίων, να επιλέξει το πρόγραμμα του σχολείου που θα εκπροσωπήσει την ομάδα της κ. Δρακάκη στην Ρόδο. Το πρόγραμμα του σχολείου μας, "ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ", έκριναν οι συνάδελφοι ότι πληροί τις προϋποθέσεις και επιλέχθηκε να εκπροσωπήσει την ομάδα!!!
   

 Καλό ταξίδι ...στο καράβι μας!!!


Στα πλαισια της ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ στις 16 ΜΑΪΟΥ 2015 που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης μας, το σχολείο μας κλήθηκε να συμμετέχει αρχικώς στις εκδηλώσεις στο αίθριο της Λότζια και έπειτα στην Ημερίδα "Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑ" που έλαβε χώρα στη Βασιλική Αγίου Μάρκου.
Στη Λότζια εκθέσαμε τα παραγόμενα του προγράμματος μας!


 Στην ημερίδα το σχολείο μας συμμετείχε με ένα μουσικό δρώμενο, που βασιζόταν στο αυτοσχέδιο ποίημα που μετέφερε μηνύματα για μια ΕΕ στην οποία όλοι οι λαοί θα ζουν με αξιοπρέπεια!

Και το καράβι μας...στολίζει την εκδήλωση!!!

ΑΓΑΠΗ
ΕΙΡΗΝΗ
ΑΔΕΛΦΟΣΥΝΗ
ΙΣΟΤΗΤΑ
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΥΓΕΙΑ
ΣΧΟΛΕΙΑΤις προηγούμενες μέρες πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε ένα λεύκωμα με δημιουργίες μας για να το δωρίσουμε στους: κ. Περουλάκη, αναπληρωτή επικεφαλή της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στον κ. Αντωνακόπουλο, επικεφαλή του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ώστε να αποτελεί ένα μνημόνιο των μηνυμάτων μας για τους αρμόδιους!

Το λεύκωμα μας βιβλιοδέτησε ο παππούς της Γενοβέφας, κ. Πακιουφάκης, τυπογράφος, με μια υπέροχη αφιέρωση...

Ευχαριστούμε πολύ παππού Μανώλη, που κάνατε βιβλίο την ελπίδα μας!!!


Όταν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση δώσαμε στους αρμόδιους τα δώρα μας, ώστε να γίνουν ταχυδρόμοι του μηνύματος μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση...!
Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με την ελπίδα σε μικρούς και μεγάλους το καράβι της ΕΕ να φτάσει στον προορισμό του ...σε απάνεμα λιμάνια και να μεταφέρει από τώρα και στο εξής Ευρωπαίους πολίτες που ζουν με αξιοπρέπεια σε κάθε γωνιά του πλανήτη υπερήφανοι για το δημιούργημα τους, την ΕΕ!
ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΕ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...!!!
ΜΠΑΜΠΑ
ΚΑΙ 
ΜΑΜΑ
ΒΟΗΘΗΣΕ ΜΕ!!!


ΚΑΙ ΣΕΙΣ...ΟΙ "ΑΡΜΟΔΙΟΙ"...ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου