Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015


"TEACHERS 4 EUROPE"

Σήμερα τα παιδιά δημιούργησαν τις δικές τους αφίσες για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις παρουσίασαν στην ολομέλεια...Μέσα από τις αφίσες αυτές τα παιδιά έδωσαν τα δικά τους μηνύματα για μια Ευρωπαϊκή Ένωση με καθαρό περιβάλλον, εκπαίδευση, υγεία, απασχόληση, ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες για τους πολίτες της καθώς και φροντίδα, παιχνίδι και προστασία για τα παιδιά της...


Επίσης είδαμε, σχολιάσαμε, αναλύσαμε και παίξαμε με τις πολύ όμορφες αφίσες της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης κατά το Α΄εξάμηνο του 2014.
Είδαμε και το πολύ ωραίο βίντεο που τις συνόδευε...Μια ιδέα γεννήθηκε!!! 
Τα παιδιά αποφασίζουν να αναλάβουν την Προεδρεία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να δημιουργήσουν τη δική τους αφίσα!
Αποφασίσαμε να εμπλέξουμε και τους γονείς στη δράση αυτή. Ενημερώθηκαν λοιπόν σχετικά και τους ζητήθηκε με σημείωμα να δημιουργήσουν μαζί με τα παιδιά τους μια αφίσα με θέμα:


 "Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ"
Αγαπητοί  γονείς

Με αφορμή τη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ΤEACHERS 4 EUROPE θα θέλαμε να συζητήσετε με το παιδί σας «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ!» μικροί και μεγάλοι. Έπειτα το παιδί θα ζωγραφίσει σε χαρτί Α3 που θα σας δοθεί τη σχετική αφίσα. Παρακαλούμε να σημειώσετε παρακάτω τα μηνύματα της αφίσας που θα προκύψουν από τα παιδιά και εσάς με πολύ άπλα λόγια!

Ευχαριστούμε

Οι νηπιαγωγοίΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου